mandag 22. juni 2009

De tøffe er i mål

Nordmarka Skogsmaraton 2009

Da Familien Carport ankom Sognsvann i 10-draget på lørdag, var det en spent Columna som så at Ali ringte. Han serverte følgende gladmelding: "Jeg er på start, jeg skal løpe! Mannen som har vært som sunket i jorden siden Sentrumsløpet hadde bestemt seg for å gjøre comeback, og det i maratonen over alle maratoner!
Flott tenkte jeg da kan vi løpe sammen. Slik skulle det ikke gå.

Smerte

Dersom Skogsmaraton skal oppsummeres med et ord, ville det vært smertehelvete.
For det er i grunnen det det hele handler om, å ha det vondest mulig over lengst mulig tid.
Jeg følte meg fin på start og gledet meg stort til å løpe. Det er jo gøy noen få kilometer. Første kilometern gikk på 4.33, og det gikk faktisk fint til passering 17 km, men derfra var det rett og slett vondt.

Takk

Stor takk til Ingrid Skaarer for fin drahjelp. Vi samarbeidet faktisk nesten hele veien, et samarbeid som fungerte slik at hun dro 90 prosent av tiden og jeg 10.
Det holdt nesten helt inn, men i en bratt nedoverbakke etter 38 km måtte undertegnede slippe. Gratulerer med klasseseieren Ingrid! Nedover er det som gjør mest vondt på slutten av et så langt løp, og bratte nedoverbakker er det rikelig med på slutten av Nordmarka Skogsmaraton!

Pers


Til mål kom jeg og det på ny pers med 4 minutter! Jeg var selvsagt sluttkjørt og vraltingen min etter målgang gir ny mening til utrykket gangsperre.
Jeg har aldri vært i nærheten av å være så støl noen gang. Sånn er det når kondisen er bedre enn løpsformen. Neste år skal jeg trene litt løping, tror jeg...

Premie

Tiden ble 3.33, noe som holdt til 13.plass i klassen, og premie.
Totalt ble jeg nummer 75. av ca. 500. Jeg er strålende fornøyd!
Ali kom inn på 3.56 også det pers. Gledelig å se at Ali er i støtet!

Nå er det vel bare å bestille våtdrakt fra hovedsponsor Sport1 Sentrum og melde seg på Norseman 2010?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar